Apartma, ki so ga krasili komarniki na vseh oknih

Še dobro, da so komarniki na oknu v apartmaju, ki smo ga najeli za čez vikend. Blizu je jezero in okoli mrgoli polno komarjev. Danes sem pozabila razpršilo, ki odganja komarje in sem bila cela popikana. Na srečo pa komarniki na oknih v apartmaju omogočajo, da ne pride skozi noben komar in se lahko oddahnem pikanju.

Apartma, ki so ga krasili komarniki na vseh oknih

Z družino smo se odpravili na manjši oddih v Avstriji in bili smo resnično navdušeni nad tem apartmajem in seveda celotno ponudbo. Nismo pa pomisli, da bi znala imeti ta lokacija takšen izziv, kakor ga ima. Mi je pa vsaj uspelo najti bližnjo trgovino, ki ima različno ponudbo in poleg vsega našla tudi razpršilo za komarje, poleg tega pa še eno kremo, ki mi bo pozdravila pike, ki so jih danes ustvarili komarji. Včeraj smo prišli zelo pozno in niti malo nisem posumila na to, da bi morala že včeraj za to poskrbeti. Bil je večer, videla sem sicer, da so komarniki na vseh oknih, ampak nisem dala neke posebne teže na to. Tudi zjutraj ob zajtrku nisem slišala nobenega komarja in seveda v teh nevednosti odšla na sprehod ob jezeru. Kar je bil v resnici zelo nevšečen sprehod. Trgovino sem pa tudi našla šele po dveh urah trpljenja.

Popoldan sem se namazala najprej s kremo, ki je ublažila pike, nato pa še nanesla razpršilo, ki odganja komarje. Ko sem to delala, sem bila blazno vesela, da so na oknih komarniki, da me vsaj za ta proces ni skrbelo, da bi me še kakšen nepridiprav popikal. Proti večeru sem vseeno odšla še na krajši sprehod, ki je bil vsekakor mnogo bolj miren kakor pa tisti popoldan. Bilo je tudi manj komarjev tam, kjer sem bila. Vseeno se pa nobeden ni odločil, da bi prišel blizu mene. Trenutno že na pol spim in pozorno poslušam, če je res v apartmaju čista tišina, ampak očitno komarniki resnično dobro opravljajo svoje delo.