Želja, ki jo bo Breitling ura danes uresničila

Bilo je lepo sončno jutro, ko sem se prebudila, in prva stvar, ki je prišla v moje misli, je bila, da je danes dan, ko bom kupila Breitling uro. Dolgo časa sem to načrtovala in dela na tem, da si končno lahko sama kupim tako lepo darilo. 

Spomnim se, kako je bilo komaj nekaj let nazaj, ko sem prvič videla Breitling uro in si zaželela, da bi tudi jaz imela nekoč to možnost, da bi lahko takšno uro imela tudi jaz. Takrat moje finančne zmožnosti niso bile, niso približno blizu temu, da bi si lahko kupil kaj takšnega. Še avtomobila nisem imela, če sem popolnoma iskrena. Ampak želja je bila zelo možna v tistem trenutku in očitno je bil to razlog, ki se je zasidral in stvari so se začele dogajati. Približno pol leta po tem se je po nekem naključju prikazala poslovna priložnost, ki sem jo po nedolgem razmisleku sprejela in se je izkazala za boljšo odločitev, kot sem mislil, da bi na začetku. V roku enega leta je posel zrastel tako visoko, da sem imela že zelo veliko ekipo ljudi, ki je delala zame in kaj si lahko kupim skoraj ni bilo več vprašanje. 

Želja, ki jo bo Breitling ura danes uresničila

Nekje vmes sem sicer pozabila, da je bila Breitling ura pred tem enkrat spontana želja, ki je nisem nikoli uresničila. Če ne bi po čudnem naključju zagledala Breitling uro v izložbi trgovine, kjer sem kupovala nekaj drugega, ne vem, kdaj bi se spomnila na to, da je bila tudi Breitling ura neka tiha želja. Takoj sem se ustavila in si jo malce bolje pogledala, potem sem se pa spomnila na trenutek, ko sem Breitling uro prvič zagledala in želja, ki se je takrat ustvarila, se je takoj vzbudila. To je bilo le nekaj dni nazaj. Takrat sem se odločila, da bom Breitling uro kupila v roku nekaj dni oziroma takoj, ko najdem tisto najljubšo.