Moja mami ima vnetje sečil in noče k zdravniku

Kaj vse sem že prinesla domov od naravnih zdravil in zdravil brez receptov, da bi pomagala moji mamici, ki ima vnetje sečil in noče k zdravniku. Si lahko mislite, da ni hotela povedati in je šla na morje bolna, brez tablet, dokler je tretji dan na morju ni tako bolelo, da enostavno ni mogla skriti bolečine.

Takrat je morala povedati, da sumi da ima vnetje sečil. Ko pa se je pogovarjala z eno gospo, ji je ta svetovala naj spije ogromno piva in da jo bo prečistilo in bo kot nova in seveda moja mami je temu takoj verjela in že si je šla naročit pivo. Tako je naslednje tri dni pila pivo, ker je mislila, da ji bo pomagalo za vnetje sečil, kar pa ni bilo čisto tako.

Ko smo prišli iz morja, ni omenjala bolečin, ni pa šla niti k zdravniku, videla pa sem da si je nabavila naravne čaje in zdravila brez receptov, da bi si vnetje sečil pozdravila. Tako se ji je zdravljenje podaljšalo za kar nekaj tednov, da je bolečina ponehala. Ne vem zakaj je tako trmasta in da se ji ljubi prenašati bolečino, kajti šla bi samo do zdravnika, ki bi ji predpisal ustrezne tablete in bi bilo ok. 

Tako se njeno zdravljenje vnetje sečil podaljšuje v nedogled in se bojim. Da ne bo šlo na ledvice, ker potem pa bo še huje. Starejši ljudje res ne hodijo radi k zdravniku, če ni kaj res hudega in prav takšna je moja mami , vse želi rešiti doma, da bo že minilo. Kakšen dan dva bom poležala in bo ok. Ne zaveda pa se vnetje sečil ni nedolžna stvar in če je ne pozdravimo, bomo kasneje imeli še večje probleme, zato ko imate vnetje sečil stopite do zdravnika po ustrezna zdravila.